Concessions is NOW OPEN! Come check out the changes and the new menu!
Ribbon Cutting & Grand Re-opening Ceremony on Friday, August 24th @ 10:00 a.m.

Lake Holt was impounded in 1956 to supply water to the Department of Health and Human Services and other local governments. The lake is approximately 385 acres in size. There is a tackle shop, snack bar and restrooms. There are boat ramps with parking. In addition, there is a picnic shelter with picnic tables overlooking the lake.

In 2012, the North Carolina Wildlife Resources Commission revised the regulations for Black Bass in Lake Holt. Anglers fishing for largemouth bass can now keep up to 10 fish per day with no minimum size limit. Only 2 bass may be greater than 14 inches. For more information, please visit www.ncwildlife.org.

Address
1200 Lake Holt Road
Butner, NC 27509

Open
Year-round | Dawn to Dusk, Daily

LakeSide Grill
Menu
Facebook

Contact
If you have any questions or would like to reserve the shelter, please call Alicia at (919)575-3110.

Facility Improvements
MARCH 2018
  
  
The Town installed a new playground at Lake Holt in March 2018. The playground consists of two belt swings, one net swing and a play structure with two towers, a spider net, a fireman’s pole, and a slide. The playground is designed for children aged 5-12. Other improvements for this area include a chained walk way between the playground and picnic shelter, adding two gazebos with picnic tables near the playground, and landscaping around the playground. The Town received a grant from Granville County for $25,000 and the Town contributed funds to complete the project. 

MAY 2015 – JUNE 2016
Front of Building  Back Balcony
boat docks 2   

A new dock and fishing pier were installed May 2015. At full pool, the fishing pier is 8 feet deep. Renovations to the concessions building, picnic shelter and marina were completed in June 2016. Improvements included changing the color scheme to brown and cream on both the building and picnic shelter and adding ceiling fans at the shelter and on the back balcony of the building. Interior updates were made to the concessions building including a fresh coat of paint, kitchen improvements and adding new central heating and cooling systems.

Back to top

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer